06 - 20 37 37 91

Vitali-tijd voor jou…

Over Vitalitijn

Stoelmasseur Martijn Pool

Profielfoto
De stoelmassages worden gegeven door Martijn Pool. Hij heeft de opleiding gevolgd aan  Massage Academie Nederland. Tevens heeft Martijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor weet hij hoe hectisch het kan zijn in een werkomgeving en hoe belangrijk het daarom juist is om op tijd even afstand van het werk te nemen.

 

Door zijn persoonlijke ervaring met een burn-out heeft hij gevoeld dat het fijn zou zijn geweest om overbelasting te voorkomen. Zijn missie is dan ook om mensen te helpen hun leven fysiek en mentaal te verbeteren door het aanbieden van vitaliserende stoelmassages.

Tijdens de massages die Martijn bij verschillende bedrijven en thuis heeft gegeven, heeft hij gezien welke positieve veranderingen de stoelmassage teweeg kan brengen. Hoe iemand na een stoelmassage weer heerlijk ontspannen uit de stoel komt en weer meer energie ervaart, is geweldig om te zien!

Met zorg en aandacht biedt Vitalitijn u een moment van totale rust en ontspanning.

Bij Vitalitijn zit je fijn!

Vitalitijn is lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

Klantervaringen

“Genoten van een heerlijke stoelmassage in een ontspannen omgeving. Ik heb het als zeer ontspannend ervaren. Een aanrader!”
-Sanne

“Als een verfrissende vitaliteitdouche ervoer ik de stoelmassage van Martijn Pool van Vitalitijn. Met zijn rust, sensibiliteit en vakmanschap nam Martijn mij stap voor stap mee om na de eerste aanraking heerlijk weg te zakken en te genieten van een subtiele drukpuntmassage. Voordat ik op de speciale stoel mocht plaats nemen was er een korte kennismaking en wat vragen over eventuele klachten of aandachtspunten. Dat stelde ik zeer op prijs, en Martijn liet zien dat hij zijn vak serieus neemt en de tijd neemt voor zijn klanten. Gekleed nam ik plaats op de stoel, het gehele lijf rustend en op zich was dat al een heerlijk ontspannings moment. Vervolgens werden de rug, bekken, schouders, armen en hoofd met voor mij de juiste druk en beweging behandeld om na 20 minuten zachtjes wakker geklopt te worden. Ik voelde mij stralend, en blijkbaar was dat ook te zien. Binnenkort staat er weer een massage gepland!”
-Alexander

“Ik heb een stoelmassage van Martijn gehad. Ik vond het een erg prettige ervaring. Martijn stelt vooraf een aantal vragen, legt goed uit wat er gaat gebeuren en stelt je op je gemak. De massage was erg ontspannend. Ik heb hier de rest van de dag van na kunnen genieten.”
-Een enthousiaste cliënt

“Ik heb de stoelmassage als prettig ervaren. Omdat je al je kleding aan mag houden zorgt dit voor een veilig gevoel. De masseur kwam rustgevend over en straalde zelfvertrouwen uit.”
-Anoniem

“Martijn is van de subtiele aanpak en bereikt een diepgaand resultaat! Rustig pratend geeft hij duidelijke uitleg en aanwijzingen hoe te zitten en wat hij gaat doen. Zo ook met de behandeling zelf. Twintig minuten niet van deze wereld. En de volgende dag neem ik de handen van die gast nog mee; fysiek en psychisch uitgebalanceerd!”
-Alex