06 - 20 37 37 91

Vitali-tijd voor jou…

Stoelmassage voor bedrijven

ZECHT_STOELMASSAGE-3

Foto genomen @ Zecht.

Een bepalende factor voor het succes van uw onderneming is uw personeel. Om uw personeel tevreden te houden kunt u echter niet passief achterover gaan leunen.

Natuurlijk wilt u ook betere bedrijfsresultaten, een hoge productiviteit, tevreden klanten, blijvende gezonde en betrokken medewerkers, een laag verzuim en geen ongewenste uitstroom. Op hun beurt willen werknemers prettige arbeidsomstandigheden.

Bedrijfsmassage is een blijk van waardering en zal ook zeker door de medewerkers worden gewaardeerd! De bekendste vorm van massage binnen het bedrijfsleven is stoelmassage. Stoelmassage wordt op kantoren ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer.

Het doel van een stoelmassage is ontspanning, waarbij de doorbloeding van de spieren verbetert en het zelfhelend vermogen van het lichaam toeneemt. Daarnaast kan het de volgende voordelen opleveren:

  • Medewerkers blijven energiek;
  • Het concentratievermogen van medewerkers verbetert;
  • Medewerkers hebben minder kans op chronische belemmeringen;
  • Beginnende klachten kunnen vroegtijdig worden verholpen.

Doordat uw werknemers zich door de stoelmassage in korte tijd alerter en energieker gaan voelen, vertaalt zich dit naar betere prestaties.

Buiten de hierboven genoemde winst voor u, gelden er voor u als werkgever ook andere voordelen. Stoelmassages kunnen onbeperkt fiscaal worden vergoed.