06 - 20 37 37 91

Vitali-tijd voor jou…

Particulieren

Stoelmassage particulieren, ook bij u thuis

ParticulierenAlles gebeurt tegenwoordig in een heel snel tempo en daardoor blijft er geen of nauwelijks tijd over voor jezelf. Soms werken we zelfs in de pauze van het werk door en thuis zijn er ook genoeg zaken die geregeld moeten worden. We staan dus eigenlijk continue onder druk. Herken je dit gevoel ook?

Stoelmassage sluit dan ook goed aan bij deze tijd. Het is een relatief korte massage die veel positief effect geeft in het lichaam. Daarnaast is stoelmassage laagdrempelig, omdat er door de kleding heen wordt gemasseerd. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders en armen.

Voordat je bij Vitalitijn een stoelmassage ondergaat, vindt er een kort gesprek plaats. Zodoende wordt er meer inzicht verkregen in je gezondheid. Bovendien word je op je gemak gesteld en weet je vervolgens wat er verwacht kan worden.

In een ontspannen sfeer wordt je meegenomen naar een moment van rust. Gun jezelf dit moment. Een stoelmassage bij Vitalitijn bevat belangrijke elementen voor totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Kom ervaren hoe je je weer snel energiek en vitaal kunt voelen. Vitalitijn kan je hierbij helpende handen bieden.